+31 (0)6 10 99 55 19 info@tauschonderwijs.nl

Home » Nieuws » Assink Lyceum wint een award

Nieuws

Assink Lyceum
Bron: Forbo

Assink Lyceum wint een award

06 okt 2022

Assink Lyceum wint de Bronzen Lijmkan Award

Feestelijk nieuws. Het Assink lyceum is onlangs in de prijzen gevallen dankzij de geweldige expertise van onze partner Ton Gijsberts en Johan Jansen van TON Projectstoffering B.V.
Ons design voor de vloer van Assink Lyceum is bekroond met de Bronzen Lijmkan Award, uitgereikt door niemand minder dan jurylid en bouwdeskundige Bob Sikkes (o.a. bekend van RTL4 programma ‘Kopen zonder Kijken’ op het 50 jarig bestaan van Forbo Eurocol BV.

De 600 m2 bedrukte PVC van Forbo Flooring in het Assink Lyceum vroeg om een knap staaltje vakmanschap. Dat Ton Projectstoffering B.V. dit feilloos heeft weten te realiseren, zie je terug in het resultaat. Het ontwerp was naast een blikvanger een uitdaging om te leggen. Het grafische lijnenspel komt terug in de hele school, de looproute verbindt namelijk alle ruimtes op een speelse manier met elkaar. Des te crucialer dat het patroon goed door loopt en tot in de puntjes klopt zoals we dat in de concept- en designfase bedacht hebben. Met succes: we zijn trots op dit mooie samenwerkingsproject, gefeliciteerd met het winnen van de Bronzen Lijmkan Award 2022, TON Projectstoffering B.V.

Dankzij het mooie ontwerp van Tausch onderwijs een fijn team van vakkundige stoffeerders hebben wij samen dit mooie resultaat weten te behalen.
Ton Gijsberts

Eigenaar van TON Projectstoffering BV

College de Brink

Leeromgeving

Yuverta

Leeromgeving

De Overlaat

Leeromgeving

Bekijk alle
berichten