+31 (0)6 10 99 55 19 info@tauschonderwijs.nl

Home » Dit ben jij

Ontdek jouw mogelijkheden

Tausch onderwijs
zeker iets voor jou

Als specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van belevingsruimtes helpt Tausch Onderwijs onderwijsinstellingen om hun leeromgevingen te optimaliseren. Per onderwijstype hebben we relevante oplossingen voor belevingsonderwijs. Ontdek jouw mogelijkheden.

Ontdekken door te doen

Primair
Onderwijs

Nergens zijn de verschillen tussen leerlingen zo groot als in het basisonderwijs. Ieder kind kan in de toekomst nog alles worden. Door schoolruimtes te bieden die aansluiten bij de belevingswereld van de scholieren, voelen zij zich er thuis. Zo nemen zij makkelijker eigenaarschap over het leerproces en ontdekken ze wat bij hen past. Dit stimuleert zelfkennis en zelfvertrouwen.

Lees meer over
primair onderwijs

$

Voorbereiding en verkenning

Voortgezet
Onderwijs

Belevingsruimtes die passen bij de vmboprofielen van jouw opleiding laten scholieren leren door te doen. Binnen de onderwijsstroming havo en vwo komt de nadruk meer te liggen op onderzoeken en ontwerpen. Deze ontwikkeling kan goed gefaciliteerd worden door beleveingsonderwijs. Door de samenwerking met PO kunnen gezamenlijke belevingsruimtes worden opgezet waardoor de aansluiting met VO geborgd wordt. Leerlingen uit het basisonderwijs ervaren een breed aanbod.

Lees meer over
voortgezet onderwijs

$

Hoger leerrendement

Beroeps
Onderwijs

Op het mbo en hbo worden studenten voorbereid op de arbeidsmarkt. Met de leeromgevingen van Tausch Onderwijs maken zij vroegtijdig kennis met het toekomstige werkveld. Binnen de leeromgeving voeren studenten zelf de regie. Dit vergroot het leergeluk en hierdoor neemt het zelfvertrouwen, de zelfkennis, de eigen verantwoordelijkheid en de zelfstandigheid toe. Dit levert studenten meer tijd, leerrendement en plezier op.

Lees meer over
beroepsonderwijs

$

Onderwijsgerelateerd

Speciale
Projecten

Als specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van belevingsruimtes realiseren we niet alleen leeromgevingen. Bij deze omgevingen staat de klantenreis centraal. In Specials highlighten we projecten met een link naar onderwijs en educatie. Of het nu gaat om een beursstand, experience center of academy voor het opleiden van medewerkers: wij ontwikkelen belevingen die impact maken op jouw doelgroep. 

Lees meer over
speciale projecten

$