+31 (0)6 10 99 55 19 info@tauschonderwijs.nl

Home » Dit zijn wij

Een unieke combinatie

Dit zijn wij

Wij zijn een mix van kennispartner, projectinrichter en leverancier. Als specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van belevingsruimtes voor het onderwijs helpen wij scholen en opleidingen om hun leeromgevingen te optimaliseren. Perfect aansluitend bij de filosofie, het profielaanbod en het veranderende curriculum. Wij werken hiervoor samen met onderwijspartners die een sterke focus hebben op didactiek. Met hen beschikken wij over een breed aanbod onderwijsprogramma’s en leermiddelen. Creëer met ons belevingsonderwijs dat impact maakt. Nu en in de toekomst.

Ruimte voor
Belevingsonderwijs

Onze werkwijze

Een Leeromgeving
op maat

Leerplezier en zelfvertrouwen komen voort uit het ontwikkelen van eigen talenten. Deze ervaring ontstaat wanneer je doet waar je goed in bent, en het idee hebt daarmee bij te dragen aan je eigen toekomst. Om die reden vertaalt Tausch Onderwijs ruimten naar belevingsonderwijs.

Wij realiseren samen met onze kennispartners een leeromgeving op maat. Hiervoor gelden de doelstellingen en uitgangspunten van curriculum, didactiek en leeraanbod. We houden ook rekening met de unieke kenmerken van opleiding, eigen onderwijsconcept en regio. Zo sluit het onderwijs aan bij de belevingswereld van nu en het toekomstbeeld van de leerling.

Ons ontwerpproces is opgebouwd uit vier pijlers:

Inspireren

Verkenning

In co-creatie met de doelgroep en betrokkenen brengen we de context, wensen, behoeften en uitgangspunten in kaart. We bundelen de uitkomst van de co-creatie met onze ervaring en die van onze onderwijspartners. Een creatief ontwerpproces passend bij jullie behoeften en aansluitend bij de juiste didactiek en leeraanbod.

Look & feel

Ontwerpen

Wij presenteren de uitkomsten van de verkenningsfase aan de hand van een inspirerend en volledig op maat gemaakt ontwerp. Het maatwerkdesign laat de potentie van jouw gewenste leeromgeving zien. Met visuele ondersteuning creëren we in deze fase al een beleving op maat.

Begeleiden 

Ontzorgen

Bij goedkeuring van het ontwerp stellen we een toegewijde projectmanager aan. Die begeleidt het gehele proces van calculatie tot realisatie, binnen vastgestelde tijdslijnen en budgetten.

Realiseren

Bouwen

Met value-engineering en verfijnd vakmanschap wordt het project binnen budget, op tijd en CO2-neutraal uitgevoerd. Het totale pakket onder één dak: werkvoorbereiding, engineering, technisch tekenen, productie, logistiek en realisatie op locatie. Het resultaat: toekomstgericht belevingsonderwijs.

Ruime ervaring in hoge kwaliteit

Dit is de
Tausch Group

Tausch Onderwijs is onderdeel van de Tausch Group. Bij de Tausch Group maken we ruimtes succesvol. Benieuwd naar de andere merken? Lees dan verder.

Ruimtes succesvol maken doen we bij Tausch Onderwijs door middel van belevingsonderwijs. Bij Tausch door succesvolle concepten te creëren voor beurzen, events en roadshows (tijdelijke ruimtes). Succesmakers maakt ruimtes succesvol waar de nadruk wordt gelegd op het creëren van creatieve concepten voor kantooromgevingen en Experience Centers (permanente ruimtes). We ontwikkelen hoogwaardige omgevingen die het merk dichter bij je doelgroep brengt. We zijn een toonaangevende, innovatieve groep van bedrijven die volledig ontzorgt bij het ontwerpen en realiseren van het eindresultaat. Met meer dan 50 jaar ervaring in hoge kwaliteit zorgen we voor een kwalitatief en hoogwaardig maatwerk interieur.

Met de consumentenmerken THUYN en Tables by TIM maken we ruimtes succesvol door het ontwikkelen van gave meubels: outdoor door THUYN (te denken aan loungesets, tuintafels en buitenkeukens) en indoor door Tables by TIM met gave designtafels. Ons doel is om verwachtingen te overtreffen en het succes van de klant te vergroten. Door perfecte voorbereiding én een perfecte uitvoering.

Recente projecten

Skopos

Leeromgeving

De Overlaat

Leeromgeving

Experience college

Leeromgeving

Met alle disciplines    onder een dak
werkt dit talentvolle team graag voor jou!