+31 (0)6 10 99 55 19 info@tauschonderwijs.nl

Lees hier meer over

Primair onderwijs

“Het is een verademing
om met een bedrijf als Tausch Onderwijs te werken. Vakkennis, creatieve oplossingen en professionaliteit van vakmensen”

Christa van Driel
Afdelingsleider RSG Wiringherlant

Ontdekken
door te doen

Nergens zijn de verschillen tussen leerlingen zo groot als in het basisonderwijs. Ieder kind kan in de toekomst nog alles worden. Door schoolruimtes te bieden die aansluiten bij de belevingswereld van de scholieren, voelen zij zich er thuis. Zo nemen zij makkelijker eigenaarschap over het leerproces en ontdekken ze wat bij hen past. Dit stimuleert zelfkennis en zelfvertrouwen.

Projecten
Primair Onderwijs

Skopos

Leeromgeving

RSG WIRINGHERLANT

Leeromgeving

De Overlaat

Leeromgeving

Tausch Onderwijs ontwerpt en ontwikkelt uitdagende en inspirerende leeromgevingen die verwonderen en waarin het ervaren en ontdekken van eigen talenten centraal staan. In co-creatie met de school en onderwijspartners vergroten we de nadruk op het betekenisvol en toekomstgericht leren. Tausch Onderwijs biedt voor de leerling een goede voorbereiding op hun toekomst. 

“Onze Let’s Play De Langstraat heeft landelijke bekendheid gekregen en een
enorme aantrekkingskracht op zowel het bedrijfsleven als het onderwijs. Samen met Tausch Onderwijs geeft dit garantie tot succes!”

Sanders Buiks,
Directeur Onderbouw, SG de Overlaat 

Onderwijs
Partners

Om impactvol belevingsonderwijs echt te kunnen waarmaken werken we samen met onze onderwijspartners. Samen met Bureau Pijnenburg, MK Educatie en Nehem ontwikkelen en ontwerpen wij contextrijke leeromgevingen passend bij de belevingswereld van de leerling.