+31 (0)6 10 99 55 19 info@tauschonderwijs.nl

Home » Onderwijspartners

Onze
Onderwijs Partners

Om impactvol belevingsonderwijs echt te kunnen waarmaken werken we samen met onze onderwijspartners. Samen met Bureau Pijnenburg, MK Educatie en Nehem ontwikkelen en ontwerpen wij contextrijke leeromgevingen passend bij de belevingswereld van de leerling.

Partner
Pijnenburg Techniek Scouting

Het gepassioneerde team van experts bij Pijnenburg techniek scouting richt zich op uitdagende opdrachten voor toekomstbestendige fysieke en onderwijskundige leeromgevingen Techniek & Technologie in een doorlopende leer- en ontwikkellijn po – vmbo – mbo. Passie voor innovatief toekomstbestendig onderwijs met de technologie en skills voor de arbeidsmarkt van morgen! Bureau Pijnenburg werkt met een team van 10 experts en 30 kennispartners. Als Trendontwikkelaars creeëren zij Techniek & Technologie impact op het Techniekonderwijs PO – VMBO – MBO gericht op de Skills voor arbeidsmarkt van morgen.

Partner
MK Educatie

Met een bevlogen team van specialisten geeft MK Educatie doelgericht advies binnen het onderwijs. Iedere schoolomgeving is anders en daarom is het advies dat MK Educatie geeft altijd op maat gemaakt. Met als doel om alle personen binnen jouw organisatie in staat te stellen te groeien. Hoe behaal je het beste rendement voor alle betrokken personen binnen het onderwijs en hoe ondersteun je op motiverende wijze het leerproces van de leerling?

Partner
Nehem

Nehem helpt onderwijs- en onderzoeksinstellingen, overheden, bedrijven en andere kennisintensieve organisaties met het oplossen van maatschappelijke opgaven. Onderwijsinnovatie, onderzoeksprojecten, (inter)nationale samenwerking en arbeidsmarktproblematiek: zomaar wat voorbeelden van uitdagingen waar Nehem zich vol overgave mee bezig houdt.

Samen met opdrachtgevers denkt Nehem mee over oplossingen en het creëren van nieuwe kansen. Ook verzorgt Nehem projectfinanciering en -management. Kortom, Nehem neemt alle zorgen uit handen om het resultaat van uw project zo groot mogelijk te laten zijn.

Partner
Wismon

Bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Dat is de mooie missie waar het onderwijsteam van Wismon (bestaande uit 35 betrokken professionals) zich elke dag voor inzet. Wismon ondersteunt docenten en onderwijsinstellingen bij het effectief inzetten van technologie en het toegankelijk maken van wetenschap. Dat doen ze met betekenisvol en contextrijk lesmateriaal en toekomstgerichte leermiddelen. Daarnaast helpen ze leraren om dit in de lespraktijk goed vorm te geven via hun opleidingen en trainingen.

Meer
Informatie?

Wil je meer weten over de samenwerking met Tausch Onderwijs, onze onderwijspartners of ben je benieuwd naar mogelijkheden voor een andere vorm van co-creatie? Neem dan contact met ons op!

Hallo Tausch Onderwijs,

3 + 12 =