+31 (0)6 10 99 55 19 info@tauschonderwijs.nl

Home » Subsidies

Maak jouw ambities mogelijk

Diverse
Subsidies

Vanuit de Nederlandse overheid is geld beschikbaar voor de verbetering van onze onderwijskwaliteit. Super fijn! Maar zie het maar eens te ontvangen..

Het aanvragen van onderwijssubsidies vraagt negen van de tien keer om een gedegen voorbereiding. Hierin zit 80% van de succesgarantie. Tel de juiste verantwoording, het weten van de hoed en de rand hier bij op en het plezier rondom het beschikbare geld is al snel verdwenen.

Als subsidiebureau is MAZE gespecialiseerd, zeer ervaren en kundig in het verzorgen van een volledige subsidieaanvraag voor het onderwijs. Met andere woorden: MAZE draagt een compleet voorstel aan op grond van input voor de tekst, de begroting en de verantwoording. Onze focus ligt op het primair-, voortgezet-, speciaal en praktijkonderwijs in Nederland en binnen de Europese grenzen. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Daniëlle Eerenberg van MAZE via 0619990783.

De opties
van MAZE

Subsidiescan

Altijd het gevoel dat je een subsidie hebt gemist? Dat andere scholen meer gelden binnenkrijgen dan jij? Of heb je een speciaal project in gedachten en vraag je je af of daar subsidie voor beschikbaar is? Laat MAZE een subsidiescan voor je uitvoeren. MAZE zoekt naar lokale, provinciale, nationale en Europese subsidies en brengt dit overzichtelijk voor jou in kaart. Deze scan kost €1.150,- excl. BTW.

Totaaltraject

Je huurt MAZE in voor een volledige subsidieaanvraag inclusief verantwoording. Op basis van jouw input levert MAZE de tekst, de begroting en de verantwoording aan, zodat jij deze enkel hoeft in te dienen. De kosten hiervoor zijn een vooraf afgesproken fixed fee subsidiebedrag. Dit bedrag is altijd excl. BTW.

Maatwerk

Het is niet altijd nodig om een volledig traject af te nemen. Bijvoorbeeld omdat je zelf weet hoe je teksten moet schrijven, maar enkel nog een paar vragen hebt om het voorstel af te ronden. Of omdat je graag nog een paar vragen over de verantwoording stelt. Is dat het geval, of heb je een andere maatwerkvraag? Ook dan kun je contact met MAZE opnemen om te bespreken wat ze voor je kunnen doen.

Strippenkaart

De MAZE strippenkaart is ideaal voor (beleids)medewerkers die subsidieaanvragen doen voor hun onderwijsinstelling en die behoefte hebben om af en toe te sparren op expertise.

De kosten hiervoor bedragen voor tien uur €1000,-  Dit is exclusief btw.

Online academie

Via de online academie leer je van MAZE hoe je een Erasmus Plus subsidie aanvraagt en/of verantwoord. Dit is een subsidie speciaal gericht op onderwijs om te professionaliseren in het buitenland, om leerlinguitwisselingen te organiseren of om een strategisch partnerschap op te zetten. Het lijkt een ingewikkelde subsidie.. De regels alleen al beslaan 417 pagina’s, maar met de hulp van MAZE vraag jij moeiteloos een budget aan voor je onderwijsinstelling. Daarnaast kun je de zogeheten SLIM subsidie, speciaal voor MKB bedrijven, leren aanvragen en verantwoorden. Met deze subsidie kun je een methodiek invoeren in je organisatie.

No Cure no pay: MAZE subsidies werkt op no cure, no pay basis. Dit betekent dat wanneer een aanvraag onverhoopt niet wordt gehonoreerd, er geen kosten voor jou aan verbonden zijn. Let wel: dit geldt alleen wanneer jij alle benodigde informatie aanlevert en de aanvraag ook verzendt. Met andere woorden: MAZE draagt geen verantwoordelijkheid voor nalatigheid.

Meer
Informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een subsidie voor jouw ruimte? Daniëlle van MAZE Subsidies helpt je graag verder.

Laat je gegevens achter via dit formulier en Daniëlle neemt namens Tausch Onderwijs contact met je op.

Hoi Daniëlle,

12 + 13 =