+31 (0)6 10 99 55 19 info@tauschonderwijs.nl

Lees hier meer over

Specials

“Het is een verademing
om met een bedrijf als Tausch Onderwijs te werken. Vakkennis, creatieve oplossingen en professionaliteit van vakmensen”

Christa van Driel
Afdelingsleider RSG Wiringherlant

Speciale projecten binnen
onderwijs en educatie

De Tausch Group, is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van belevingsruimtes. Met de Tausch group ligt onze focus nog wat breder dan op leeromgevingen. Binnen deze categorie ‘Specials’ highlighten we projecten met een link naar onderwijs en eductie. Of het nu gaat om een beursstand, experience center of academie voor het opleiden van medewerkers; wij ontwikkelen belevingen die impact maken op jouw doelgroep. Wij gaan verder dan een maatwerk interieur en brengen jouw merk dichter bij de doelgroep door een tastbare ervaring. We verrassen je door een next-level ontwerp neer te zetten en ontzorgen je bij de realisatie van het project.

Speciale
Projecten

CITO @ NOT

Beursstand

Wavin Experience

Experience Center

Experience plein

Outdoor experience

Naast het creëren van indoor leeromgevingen ontwikkelt Tausch (Onderwijs) ook outdoor experiences en beursstands binnen het onderwijs. Daarnaast designen en realiseren we ook en Experience Centers / Academy’s voor het bedrijven om personeel op te leiden of klanten en leveranciers mee te nemen in de belevingswereld van hun producten en/of diensten. 

“Ontdekkend leren als deze
is verrijkend voor onze
studenten.”

Jeanne van den Brand
Directeur, Udens College

Onderwijs
Partners

Om impactvol belevingsonderwijs echt te kunnen waarmaken werken we samen met onze onderwijspartners. Samen met Bureau Pijnenburg, MK Educatie en Nehem ontwikkelen en ontwerpen wij contextrijke leeromgevingen passend bij de belevingswereld van de leerling.