+31 (0)6 10 99 55 19 info@tauschonderwijs.nl

Home » Projecten » De Leijgraaf Veghel

TechnoLab

Het verhaal | Het begint allemaal met een doelstelling, een vraagstuk of een visie. Het doel voor Leijgraaf Veghel lag op het gebied van het creëren van een eigen identiteit die aansprekend is voor meerdere doelgroepen. Tausch Onderwijs heeft met minimale middelen de grootste impact gemaakt voor het gangenkruispunt van De Leijgraaf Veghel.  Van studenten, ouders van studenten en bedrijven (BBL studies). De Leijgraaf heeft de vraag bij ons neergelegd om op zoek te gaan naar een creatieve manier om het verschil te kunnen maken. Tausch Onderwijs heeft met minimale middelen de grootste impact gemaakt voor het gangenkruispunt van De Leijgraaf Veghel.

Brainstorm

Concept

Tausch Onderwijs is ingeschakeld om voor het bestaande pand een aantrekkelijke look & feel neer te zetten en een eigen identiteit te ontwikkelen die aansprekend is voor uiteenlopende doelgroepen. De uitdaging voor Tausch Onderwijs? Efficiënt na te denken over de mogelijkheden om met minimale middelen een zo hoog mogelijke impact te realiseren.

We hebben gekeken naar hoe we het grootste verschil kunnen maken. Daarin hebben we gekozen voor een kruispunt van gangen, strategisch gelegen in het schoolgebouw.

Ontwerp

Visualisatie

Onze missie was om het design tot een kleurrijk geheel te maken voor meerdere doelgroepen. De door de Leijgraaf aangeleverde beelden dienen hier een goede aansluiting op te zijn en dienen door de fotografie van studenten als punt van herkenning en als interne trots. De pijlen in het design zorgen voor een dynamische weergave aan van de routing.

Technische lijntekeningen van mechanica (machines) zijn in het ontwerp verweven. Met ons ontwerp straalt de Leijgraaf uit een moderne toekomstgerichte onderwijsinstelling te zijn. 

Resultaat

Realisatie

Tausch Onderwijs heeft het creatieve ontwerp gecreëerd en deze 1-op-1 doorvertaald naar een fysieke belevingsruimte. Van begin tot eind begeleidt een van onze projectmanagers het gehele proces met als doel De Leijgraaf volledig te ontzorgen. Van doelgroep denken en nadenken over de klantenreis tot het doorvertalen en het monteren op locatie. Belevingsonderwijs van A tot Z!

Project

Specificaties

Klant                        De Leijgraaf 

Locatie                    Veghel

Oppervlakte           165 m2

Design / Engineering / Projectmanagement / Grafisch Vormgeving / Productie / Uitvoering

“Er is onderling veel afstemming geweest. Tausch Onderwijs was altijd transparant over de fases van het proces.

Het was altijd duidelijk wanneer veranderingen wel of niet nog doorgevoerd konden worden. Ook in de nazorg is altijd goed gereageerd en actief meegedacht.

Het kleurgebruik geeft energie en wakkert enthousiasme aan, dat merk je in de gangen.”

Stijn Janssen – Onderwijsmanager De Leijgraaf

Bekijk alle
projecten