+31 (0)6 10 99 55 19 info@tauschonderwijs.nl

Home » Junior Projectmanager Interieur

VACATURE: junior

projectmanager interieur 

Schijndel | 40 uur | HBO / WO

Als junior projectmanager bij Tausch Group heb je divers werk. De ene keer gaat het over een interieur in het onderwijs. De andere keer ben jij aan het schakelen over een grote beursstand. Jij bent verantwoordelijk voor de realisatie van meerdere projecten tegelijk, van begin tot eind. En je zorgt ervoor dat projecten binnen de tijd, kwaliteit en het budget worden gerealiseerd.

Je hebt veel contact met verschillende partijen zoals de klant, onze productie, werkvoorbereiders, planning en uitvoerders. Samenwerken met mensen, vind je oprecht fijn. Altijd nauw betrokken, van begin tot eind.

Meestal start je dag achter de laptop, maar je bent regelmatig bij de klant of op locatie bij een beursgebouw. Nooit saai dus. Gemiddeld heb je zo’n 7 verschillende projecten tegelijk lopen, van groot tot klein. Toch weet jij in deze drukte de rust te bewaren en duidelijkheid te bieden voor jouw klant en andere partijen. Je luistert goed, durft te zeggen waar het op staat en komt met creatieve en innovatieve oplossingen.

Hoewel je als junior goede begeleiding krijgt, leer je ook door gewoon te doen! We geven je veel verantwoordelijkheid en vertrouwen. Je wordt gestimuleerd om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Wil jij groeien in deze functie?

Start je carriere slim,
Start bij de Tausch Group

Wat breng jij mee? 

  • een afgeronde HBO- of universitaire -opleiding, bij voorkeur richting (Technische) Bedrijfskunde of Commerciële Economie
  • affiniteit met techniek en ervaring in de branche of met projectmanagement is een pré
  • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift)

 

WIJ BIEDEN: 

  • Een junior functie waarbij je voor 80% werkt voor interieur in het onderwijs en 20% voor standbouw in binnen- en buitenland.
  • Een marktconform salaris waar je als junior trots op kunt zijn.
  • Direct een vast contract na een jaar.
  • Een gedreven team met oog voor resultaat, maar ook voor elkaar als persoon.
  • Een warm thuis-gevoel; een uitgebreid introductieprogramma van twee maanden, waarin je de héle organisatie ziet en leert kennen.
  • Werken en leren tegelijkertijd; je ontwikkeling staat niet stil.
  • Diverse groep collega’s van engineers tot timmerlui. Van allerlei nationaliteiten en leeftijden.

Tausch Group, 
Daar wil je werken

Wij zijn Tausch Group. Een toonaangevende, innovatieve groep van vijf bedrijven; Tausch, Tausch Onderwijs, Succesmakers, Tables by Tim en Thuyn. Allemaal actief in het domein van fysieke ruimte. Zolang ‘interieur’ de gemene deler is, werkt ons team van strategen, conceptontwikkelaars, interieurontwerpers, projectmanagers, werkvoorbereiders en meubelmakers gepassioneerd samen voor onze nationale en internationale klanten.  

Voel je thuis bij Tausch

Heb jij zin om de theorie in de praktijk te gaan brengen en vakmanschap te leveren bij onze klanten? Stuur je CV en motivatiebrief naar ons HR team via hr@tausch.com. Naast een kennismaking met een bakkie koffie, bieden we ook de kans om een (mid)dag mee te lopen. Weet je zeker of je je thuis gaat voelen.

 

Stuur vóór 15 februari  je CV en motivatie naar ons HR team via hr@tausch.com.

Een aantal van jouw nieuwe collega’s!